Oportunitățile de afaceri și ocaziile cu care poți cunoaște antreprenori din toate țările au devenit tot mai importante pentru oamenii de afaceri din România. Acest lucru a fost confirmat cea cea mai recentă delegație de afaceri, organizată de CONAF (Conferedația Națională pentru Antreprenoriat Feminin) în Israel. În perioada 27 – 30 iunie 2002, managerii Exclusive Car au participat într-o misune economică în care am putut avea acces la informații și experiențe ale antreprenorilor din această țară, care ne-au ajutat să avem o strategie mai clară asupra proiectelor noastre de transport internațional.

Pe parcursul celor trei zile, am avut ocazia să ne întâlnim cu oameni de afaceri, reprezentanți din domeniul educației și ai autorităților locale din Tel Aviv.

  • Jonathan Davis, vice-președinte – Relații Internaționale și Director General al Raphael Recanati International School, Universitatea Reichman din Herzliya
  • Exelența Sa, Radu Ioanid, Ambasadorul României în Israel
  • Orna Barbivay, ministrul Economiei și Industriei din Israel
  • Kharine Elharrar, ministrul Energiei din Irsael
  • Primarul orașului Rishon LeZion domnul Raz Kinstlich, deputati si membrii Consiliului Local.
  • Membri ai Forumului Oamenilor de Afaceri din Rishon LeZion

Ce afaceri poți face în Israel?

Dezvoltarea energetică, antreprenoriatul social și educația au fost câteva din temele pe care managerii Exclusive Car le-au avut în cadrul misiunii economice. Cunoscuți pentru modul inovator de a crește afacerile și pentru tehnologiile de ultimă generație, antreprenorii israelieni ne-au împărtășit experiența lor privind economia sustenabilă.

Mai multe despre vizita CONAF în Israel puței afla pe www.conaf.ro