Transport international

Societatea activează in transportul intracomunitar, in special in țările: (Germania, Italia, Austria, Franța, Cehia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Belgia, Olanda).

Deține spațiu logistic, posibilitate de manipulare, gestionare si transport al marfurilor. Organizeaza transporturi rutiere de marfa la nivel international efectuate in regim auto de camion complet dar si grupaj de marfa.

Colaboram pe baza de contract cadru dar si cu contracte ocazionale cu numeroase firme de transport intern si international, autocamioanele folosite sunt de ultima generatie , soferii nostrii sunt profesionisti , cursele noastre se efectueaza in deplina siguranta cu asigurari CMR/ camion de 100.000 euro.

Ansamblurile detinute sunt dotate cu tehnica GPS de ultima generatie, comunicarea cu soferii efectuandu-se prin email si telefonie mobila. Tarifele sunt negociabile si se calculeaza in functie de cererea si oferta de pe piata, de greutatea marfii, numarul de incarcari, locul de incarcare si cel de descarcare, termenele de plata.

Obiective

Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii. Efectuam curse aplicand tarife competitive pe piata transporturilor rutiere ,oferind un raport optim calitate/pret al serviciilor prestate, asigurand o calitate superioara serviciilor de transport.

De asemenea ne asiguram clientii de seriozitatea si promptitudinea noastra.

Transport intern

Autocamioanele noastre sunt de ultima generatie, echipate cu sisteme de navigare prin satelit cu ajutorul carora putem urmari, verifica si redirectiona, daca este cazul, transportul, in timp real, astfel incat livrarea marfii sa se efectueze fara probleme si fara intarzieri conform programarilor.

Efectuam transport intern de marfa oferind atât servicii ocazionale, cât si servicii de transport pe bază de contract.

Raportul optim calitate/preţ, livrarea fără întârziere a mărfii, asigurarea mărfii pe toata durata transportului, timpul de tranzit minim, precum şi atenţia acordată tuturor partenerilor nostri, sunt principalele lucruri pentru care ar trebui sa apelati la serviciile noastre.

Intermedieri in transporturi

Organizam prompt transport intern si international la cele mai avantajoase preturi, in conditii excelente si in cel mai scurt timp posibil!

Garantam siguranta, calitate, profesionalism si promptitudine.

Dispunem de o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai, gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport , interlocutori responsabili , care datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport.

Depozitare

Detinem spatiu de depozitare in suprafata totala de 204 mp, motostivuitor autorizat ISCIR si personal calificat pentru depozitarea marfurilor in cele mai bune conditii. Personalul calificat va poate asigura rapiditatea operatiunilor de incarcare/descarcare precum si de transbordare.

Service

Service-ul beneficiaza de tehnologii de ultima generatie, la standarde europene si de personal bine instruit, mereu la curent cu noutatile in domeniu.

SC EXCLUSIVE CAR CONSULTING SRL-D ofera clientilor servicii de vulcanizare, reparatii si intretinere pentru: autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole si echipamente de mare tonaj.

Depozitare anvelope pe perioada de vara/iarna.

Vanzari anvelope, jante aliaj sau otel, baterii, piese de schimb, ulei de motor, de transmisie, hidraulic pentru autoturisme, camioane, semiremorci, utilaje agricole la cele mai mici preturi din piata.