Domeniu de activitate

Societatea S. C. EXCLUSIVE CAR TRADING SRL este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2006 cu parc propriu de masini si casa de expeditii, si are ca obiectiv principal de activitate "Transporturi rutiere de marfuri” conform cod CAEN 4941.

Structura parcului auto al societatii se prezinta astfel:

  • 20 semiremorci frigorifice SCHMITZ (dubla podea)
  • 10 semiremorci frigorifice SCHMITZ
  • 6 semiremorci prelata perdea (alveole)
  • 2 semiremorci prelata perdea
  • 1 sprinter
  • 37 capete tractor MAN ( 2011-2017 ). EEV-EURO6

Pentru a-si desfasura activitatea la un nivel cat mai inalt societatea dispune pe langa mijloacele de transport enumerate mai sus de personal calificat corespunzator, constituit in majoritate de oameni tineri, dinamic, pregatit in a va rezolva necesitatile de transport in timp optim si cu maxima seriozitate.

Clientii nostrii sunt firme de pe teritoriul Romaniei dar si din tari membre ale Uniunii Europene si suntem deschisi la noi colaborari interne si externe (in majoritatea tarilor membre ale UE).

Resursele umane si mijloacele de transport detinute, precum si profesionalismul personalului de conducere ne-au permis sa venim in intampinarea pietei si sa satisfacem la un nivel cat mai inalt cerintele acesteia.

SLOGANUL dupa care ne ghidam: “Noi suntem pentru clienti si nu invers”, intreaga noastra activitate desfasurandu-se in spiritul acestei afirmatii.

Societatea activeaza in transportul intracomunitar, in special in tarile: Germania, Italia, Austria, Franta, Cehia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Belgia, Olanda.

Detine spatiu logistic, posibilitate de manipulare, gestionare si transport al marfurilor. Organizeaza transporturi rutiere de marfa la nivel international efectuate in regim auto de camion complet, dar si grupaj de marfa.

Societatea noastra este membru al BURSEI DE TRANSPORT marfa Romania.

Colaboram pe baza de contract cadru dar si cu contracte ocazionale cu numeroase firme de transport intern si international, autocamioanele folosite sunt de ultima generatie, soferii nostri sunt profesionisti, cursele noastre se efectueaza in deplina siguranta cu asigurari CMR/camion de 100 000 euro.

Ansamblurile detinute sunt dotate cu tehnica GPS de ultima generatie, comunicarea cu soferii efectuandu-se prin email si telefonie mobila. Tarifele sunt negociabile si se calculeaza in functie de cererea si oferta de pe piata, de greutatea marfii, numarul de incarcari, locul de incarcare si cel de descarcare, termenele de plata.

Obiective

Obiectivul societatii este acela de a fi mereu alaturi de cerintele clientilor nostrii. Efectuam curse aplicand tarife competitive pe piata transporturilor rutiere ,oferind un raport optim calitate/pret al serviciilor prestate, asigurand o calitate superioara serviciilor de transport.

De asemenea ne asiguram clientii de seriozitatea si promptitudinea noastra.

Localizare

Firma functioneaza in localitatea: Baicoi, Str. Dorobanti, nr.17A, jud. Prahova

Puncte de lucru:

  • Baicoi, Str.Virful cu dor, Nr.2K
  • Ploiesti, Bd.Republicii, Nr.187, Bl.4B2, Sc.B, Parter, Ap.46